ליאת רון

מחזירים את הגליל למסלול: מעדנייה גלילית ומדריך סדנאות בישול

facebook twitter whatsupp קוד הטמע באתר אחר
144

השף אורי ארנולד, הבעלים של מעדנייה גלילית ומדריך סדנאות בישול, הזמין את הציבור הישראלי לחווייה קולינרית ייחודית: "10 ל-12 אנשים במרפסת, עם נוף עוצר נשימה, בסופה אוכלים ארוחה מפוארת"


השף אורי ארנולד, הבעלים של מעדנייה גלילית ומדריך סדנאות בישול, סיפר לליאת רון ברדיו צפון 104.5fm על חזרה לפעילות לאחר הפסקת האש בצפון.

"יש סדנאות בישול גלילי - שאני עורך בבית ל- 10-12 אנשים במרפסת, עם נוף עוצר נשימה, בסופה אוכלים ארוחה מפוארת", תיאר תחילה.

"מקבלים סקירה על הגליל, מכינים אוכל גלילי כמו עלי גפן ממולאים, כרוב ממולא בהשתתפות מלאה", פירט ארנולד והוסיף: "אפשר להוסיף סיור קולינרי לפני או אחרי בכרמים במקום במחלבות באזור". 

ארנולד סיפר על חזרה איטית של העסקים המקומיים: "המסעדות חזרו ראשונות, כי הן מאכילות את התושבים המקומיים, אחריהן מתחילים לשוב גם הצימרים". 

18/05/2025
צילום: משה שי/פלאש90